LelystadDronten

Wat is STREETDANCE??

Dansen is leuk, zeker voor kinderen en dat is dan ook wat wij aanbieden. Op een gezellige en speelse manier maken we de leukste choreografieën!

Dansen is voor kinderen een positieve manier van bewegen. Het sluit aan bij de bewegingsdrang van kinderen. Het stimuleert de ontwikkeling, zowel motorisch als cognitief. Het bevordert de creativiteit en fantasie van kinderen. Ook stimuleert het zelfvertrouwen. De kinderen voelen zich vrij en kunnen zichzelf zijn. Kinderen kunnen zich op hun eigen tempo ontwikkelen en Gym Inn Streetdance ondersteunt hen daarin.

Kwaliteit van de les:
In de lessen werk je aan o.a. de spanning en ontspanning, ademhaling, dynamiek, ruimtegebruik en nog veel meer. In iedere les wordt gewerkt aan een stukje techniek, het uitvoeren van choreografieën en het aanspreken van de eigen creativiteit door middel van improvisatie. Het dansplezier van de kids staat daarbij natuurlijk voorop!

Voor wie?:
Tijdens deze les wordt onder andere gewerkt aan coördinatie, muzikaliteit en dansplezier en wordt je de basis gelegd voor alle andere dansstijlen die een kind vanaf zijn/haar 5e jaar bij ons kan volgen. Er wordt afwisselende muziek gebruikt en vooral heel veel gedanst!

Bij Gym Inn is de sfeer gemoedelijk en familiair. Gym Inn is namelijk een plek bij uitstek waar iedereen zich welkom moet voelen. Gym Inn is in 2018 niet voor niets gekozen tot Beste Fitnessclub van Flevoland!

Wanneer?
Elke dinsdag van 16.30 tot 17.30