Wat is COMBAT-SAMBO?

Trainer: Salamon Barnard

Sambo is een acroniem van Russische woorden, vertaald naar het Nederlands betekent het “Zelfverdediging zonder wapens”. Combat-Sambo vertegenwoordigt alle aspecten van strijdlustige situaties: vastpakken, slaan, werpen, verschillende grepen, trappen en grond-vechten. Combat-Sambo is een samengestelde stijl van vechten en is constant groeiende en in ontwikkeling.

Bijna elke vorm van vechttechnieken van elke hedendaagse martial art is opgenomen in Combat-Sambo. Het is een van de meest complete zelfverdedigingsvormen in de wereld.

Er zijn algemene principes waarmee de beoefenaar van Combat-Sambo leert op een aanval te reageren.

Kwaliteit van de les:
Bij Gym Inn gaat het niet alleen om de vechtkunst, maar vooral ook om de fysieke en mentale fitheid van onze leden. Daarnaast staan wij voor je klaar om je te stimuleren het optimale uit jezelf te halen. Kortom, bij Gym Inn kun je vol zelfvertrouwen trainen op een tempo en niveau dat voor jou geschikt is.

Enkele voordelen van Combat-Sambo:

  • Is een zeer effectief weerbaarheid c.q. zelfverdedigingssysteem.
  • Leert ons goed om te gaan met stressvolle en bedreigende situaties.
  • Is zeer goed voor het opbouwen en onderhouden van een uitstekende lichamelijke en geestelijke conditie.
  • Verbetert uw lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Bij het combat sambo trainen we in een speciaal jas (Ghi) en worstelschoenen zijn toegestaan. Verder is een Tok, bitje, helm en scheenbeschermers verplicht. Beginners kunnen gebruik maken van de leen spullen die al in de zaal aanwezig zijn.

Voor wie?:
Een sport om veel te zweten, aan je conditie te werken en je op een juiste wijze te leren verdedigen. Uiteraard wordt de training op een veilige en verantwoorde wijze gegeven in een sportieve en respectvolle sfeer, zodat deze sport ook een perfecte sport is voor de jeugd.

Bij Gym Inn is de sfeer gemoedelijk en familiair. Gym Inn is namelijk een plek bij uitstek waar iedereen zich welkom moet voelen. Gym Inn is in 2018 gekozen tot beste Sportcentrum van Flevoland!

Wanneer?
Elke woensdag van 20.00 tm 21.30 en zondag van 11.30 tm 13.30