WAT IS ZUMBA® KIDS?

Zumba® Kids is fun, Zumba is een feestje! Je hoeft niet te kunnen dansen om mee te doen. Bij Zumba® Kids draait het om lekker swingen, springen en vooral veel plezier maken op vrolijke muziek van over de hele wereld. Met dansstijlen zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Reggaeton, Hip-Hop en nog veel meer. Iedere les staat voor gezond bewegen, maar vooral: heel veel lol en plezier!

POSITIEF EFFECT
Zumba® Kids helpt bij het ontwikkelen van een gezonde levensstijl en het opnemen van fitness als een natuurlijk onderdeel van het leven van kinderen door fitness leuk te maken. De lessen dragen bij aan de ontwikkeling van het kind op het gebied van zelfverzekerdheid, leiderschap, respect, teamwork, vertrouwen, zichzelf kunnen zijn, geheugen, creativiteit, coördinatie en cultureel bewustzijn.

MEEDOEN?
Aan Zumba Kids kunnen kinderen meedoen van 6 tot 12 jaar. De workout is swingend en intensief, de liedjes zijn zeer geschikt voor kinderen en de pasjes zijn makkelijk te volgen. Iedereen kan het! Kijk niet vreemd op als je zoon of dochter thuis opeens de Salsa of Merengue danst, of stoere Hip-Hopmoves laat zien. De lessen zijn zo aanstekelijk dat ze nog lang erna doorwerken.

Lessen zijn er elke woensdag!