Beste leden,


In een van onze laatste berichten (op Facebooken e-mail) hebben we gevraagd naar jullie mening omtrent het wel of niet uitbreiden van Gym Inn met het buurpand. We hebben alle reacties grondig doorgenomen en meegenomen in de uiteindelijke beslissing om de uitdaging aan te gaan.

De belangrijkste motivatie om deze stap te ondernemen is niet om te groeien in vierkante meters en de grootste van Lelystad te worden, maar om het meest complete fitnesscentrum in de gehele regio te worden!

Om het meest complete fitnesscentrum te worden, willen wij onze diensten verder uitbreiden om zo een totaalpakket aan te kunnen bieden aan onze leden. Hierbij zullen nieuwe trainingsvormen als CrossFit, Bootcamp, Functional Fitness en de Raw Zone op korte termijn worden aangeboden.

Om dit te realiseren zal Gym Inn het nieuwe pand indelen in verschillende ‘zones’:
1. CrossFit Zone
2. Functional Training en Bootcamp Zone
3. RAW Zone (freeweightloaded apparatuur)

De overige beschikbare ruimtes (units) in het nieuwe pand gaan we onderverhuren aan andere ondernemers die een (zaken)partner zullen worden van Gym Inn. Dit zijn turnkey units van diverse formaten, waar allerlei ondernemers zich kunnen vestigen tegen een scherpe all-in prijs ZONDER lange termijncontracten.

De grootste voordelen van het huren van een unit bij Gym Inn zijn:

  • Scherpe all-in prijs
  • GEEN langdurige contracten
  • Centrale receptie (telefoon wordt aangenomen en eventuele afspraken kunnen worden ingepland)
  • Facilitaire zaken als koffie/thee, WiFi en schoonmaak (is inbegrepen bij de all-in prijs)
  • Als Gym Inn Partner ontstaat er een nauwe samenwerking op het gebied van PR
  • Versterken van socialmedia bereik mede door sterke socialmediapositie van Gym Inn
  • Natuurlijk alle voordelen van onze locatie (makkelijk te bereiken, gratis en ruime parkeergelegenheid, ruime openingstijden etc.)
We zullen jullie snel op de hoogste stellen met de plattegrond en indeling. Daarbij zullen we direct een beroep op jullie doen om met ons mee te denken, zodat jullie waardevolle input zoveel mogelijk kan worden meegenomen.

GYM INN MAAKT MEER MOGELIJK!

https://www.youtube.com/watch?v=Q69DwNKS8po | https://www.youtube.com/watch?v=u8bejIQ8Tu4