Gym Inn heeft jullie mening nodig!

Precies over een week vindt er een gesprek plaats met de eigenaar van het pand naast de Gym Inn (Ketelmeerstraat 136), met het onderwerp dit pand bij Gym Inn te betrekken. Wij vinden dit een ontzettend grote beslissing en willen graag jullie mening horen.

Met dit hoekpand erbij zal Gym Inn het grootste fitnesscentrum van Lelystad worden. Wij zijn er klaar voor en Gym Inn groeit harder dan ooit. Wat wij ook geconstateerd hebben is dat het de laatste tijd zó druk kan zijn op bepaalde momenten, dat dit niet als prettig wordt ervaren. Ook staan de apparaten erg dicht op elkaar vanwege ruimtegebrek.

In dit nieuwe pand zouden we graag doorgroeien door nieuwe, extra mogelijkheden aan te bieden op het gebied van functionele trainingen en/of CROSSFIT. Wij vinden dit een erg grote stap in een tijd waarin veel bedrijven over de kop gaan. Vandaar dat wij jullie meningen erg op prijs stellen. DUS! Hoe vind jij het nu gaan bij Gym Inn? Hoe zou je het vinden als er een tweede pand bijkomt? Kan Gym Inn deze stap als organisatie wel aan? Wat zouden we nog meer kunnen aanbieden op het gebied van sport en/of fitness?

Jullie mening telt! We lezen alle opmerkingen en reacties en zullen deze meenemen in het gesprek volgende week.

Anil Ghiraw & Gym Inn Team

Lees hier op verder op Facebook