De Gym Inn rules zijn vernieuwd en waarschijnlijk hebben sommigen het bord al zien hangen! Hierbij een korte uitleg:

1. Gewichten terugleggen na gebruik
Er is niets vervelender dan de gewichten te moeten zoeken! Vooral bij het squatrek, legpress en benchpress liggen er vaak collecties met gewichten. Leg ze terug als je ermee klaar bent!

2. Niet gooien met dumbells
Als het even te zwaar wordt, kan het voorkomen dat je de dumbells los moet laten. Het is echter niet de bedoeling om met dumbells op de grond te gaan gooien. De dumbells gaan stuk hierdoor!

3. Niet staren naar de heren/dames!
Natuurlijk is het onmogelijk om niet te kijken naar elkaar en al dat harde werk. Er is een groot verschil in naar elkaar kijken, of naar iemand staren. Let er op dat dat voor sommigen ongemakkelijk kan voelen.

4. Leave your ego at the door!
De sfeer bij Gym Inn is gezellig en dat willen wij graag zo houden. Let hierbij dus op je gedrag en taalgebruik. Zorg er ook voor dat je niet ‘uit gaat sloven met gewichten’ en het eigenlijk te zwaar is. Dit zorgt alleen maar voor blessures!

5. Kleding aanhouden
Natuurlijk werk je ontzettend hard bij Gym Inn en wil je dat graag laten zien. Niks mis mee, maar houd je kleding wel aan. In de kleedkamer is er de gelegenheid om je om te kleden of uit te kleden.

6. Apparaten niet onnodig bezet houden
Als je klaar bent met een set, moet je natuurlijk even uitrusten! Logisch. Zorg er alleen wel voor dat je snel weer verder gaat, en daarbij niet op je Facebook even je hele tijdlijn leest. Op die manier ontstaan er rijen bij de apparaten!

7. Respecteer, spot en help elkaar!
De bouwstenen van Gym Inn. Iedereen is ergens begonnen en iedereen heeft een doel voor ogen. Help en spot elkaar wanneer je ziet dat iemand de hulp kan gebruiken. Daarnaast is er geen ‘beste’ manier van trainen! Iedereen traint op zijn/haar eigen manier en dat hoor je te respecteren.

8. Als je iets niet weet, vraag het dan!
'Moet ik zo staan, of zó staan?' – Iedereen heeft dit zich wel eens afgevraagd. Wees niet bang om hulp te vragen of aan te bieden. Er ontstaan al snel blessures als je oefeningen verkeerd uitvoert en dan kan je helemaal niet meer trainen. Je kunt altijd vragen stellen aan de mensen met het blauwe Gym Inn trainingspak. Indien er niemand in de buurt is kan je natuurlijk even om je heen kijken!

9. Geloof in jezelf.
Iedereen is ergens begonnen, uiteindelijk ben je zelf degene die aan het trainen is en een doel voor ogen heeft. Geloof in je doelen en in jezelf en je zult zien dat alles mogelijk is.

10. Ga er 100% voor!
‘Go hard or go home!’ – Als je aan het trainen bent, bestaat er geen 50% inzet. Wil je resultaat? Dan moet je je voor 100% geven. Er is geen middenweg! De tijd en zin moet je maken, ongeacht je planning. Je hebt je resultaten zélf in de hand!

Gym Inn denkt met U mee!