Over Gym Inn

Gym Inn staat voor ontmoeten, genieten, sporten en ontspanning in een gezellige, maar professionele ambiance. Zelfstandig of onder begeleiding trainen op de beste apparatuur, altijd in een omgeving waar iedereen gewaardeerd wordt zoals hij of zij is. Gym Inn biedt u als prijsvechter een ruim assortiment aan hoogwaardig Fitness, Cardio- en Krachtapparatuur tegen een sterk gereduceerd tarief aan. Hierbij zijn er absoluut geen concessie gedaan aan de kwaliteit van het basisaanbod die wij aanbieden, integendeel wij hebben voor de fitness- en krachttraining absoluut top trainingsmateriaal staan.

Naast bovenstaand basisaanbod bieden wij ook groepslessen aan. Het unieke aan onze groepslessen is dat men gebruik kan maken van 10 rittenkaarten waardoor de verplichting van voortdurende maandelijkse contributies voor deze lessen vervalt. Dit sluit weer mooi aan op onze polici prijsvechter te zijn, want deelnemers betalen alleen voor de lessen die ze volgen. Tevens willen wij sporten voor de kinderen onder de aandacht brengen door onze kinderprogramma's. Het is bewezen dat beweging ook voor kinderen van groot belang is. In de lessen richten wij ons niet enkel op lichamelijke opvoeding, maar ook op het ontwikkelen van zelfvertrouwen.

In onze slogan staat naast Fitness ook "FUN". Dit realiseren wij door naast de sportinspanning gelegenheid te bieden voor ontspanning. Zo kan er gebruik gemaakt worden van de Wii Sport spelcomputer wat op een sportieve maar ontspannende manier uw coördinatie en reactievermogen traint. Naast het werken aan de algemene fitheid kunnen klanten onder genot van een sportdrankje rustig bijpraten aan onze bar.

Verder is Gym Inn uit het oogpunt van maatschappelijk ondernemen van mening dat elke onderneming zijn middelen, menskracht of kennis en kunde meer moet inzetten voor de (lokale) samenleving. Fitness is één van de meest populaire sporten van Nederland. De meeste mensen fitnessen puur voor de ontspanning, anderen om af te vallen, of om in een goede conditie te blijven. In onze sportschool richten wij ons hierop. Gym Inn is sociaal betrokken bij het geven van kickboxlessen aan autistische kinderen. Dit lijkt een enorm succesvolle actie waarbij de kinderen beter leren omgaan met discipline en zelfverdediging. Zo zullen er de komende periode meer programma's worden uitgewerkt, waardoor de maatschappelijke betrokkenheid van Gym Inn wordt verbeterd.

De voordelen van Gym Inn:

  • 1850 m2 aan sportplezier voor jong en oud
  • Wij bieden nieuw en hoogwaardig Fitnessapparatuur
  • Wij hebben een ruim assortiment aan Cardio apparatuur
  • Wij bieden een flexibele afnamemethodiek voor de groepslessen
  • Wij zijn makkelijk te bereiken met de auto, openbaar vervoer en fiets en bieden tevens voldoende parkeergelegenheid
  • Bij ons wordt iedereen gewaardeerd zoals hij/zij is waardoor wij een sportschool bieden waar je gewoon jezelf kunt zijn

Wij begroeten u graag bij Gym Inn, zodat we gezellig kunnen werken aan uw gezondheid.