Wat is Kick Fit:

Kick Fit is een groepsactiviteit waarbij je alleen of in 2-tallen losgaat op een kickbag. Opzwepende muziek helpt je daarbij. Met bokshandschoenen aan leer je allerlei trap- en bokstechnieken. Altijd al een uppercut of een hoek willen uitdelen? Na een paar lessen heb je deze en meer slagen helemaal onder de knie.

Omdat je tijdens de les rond de kickbag loopt, balans houdt en op hoog tempo 'kickt', is Kick Fit een complete work-out voor heel je lichaam. Tussen de schop- en slasessies door doe je opdrukoefeningen of buikspieroefeningen. Na twee of drie minuten ga je weer over op de kickbag. Afwisseling genoeg dus.

Uw voordeel met Kick Fit:

Je bouwt met Kick Fit een goede conditie op en leert je lichaam gecontroleerd te gebruiken. Je buik, middel, billen, benen en bovenlichaam worden sterker en strakker en je werkt aan een maximale vetverbranding. Ook op mentaal vlak is dit een top work-out. Je kunt er stress door kwijtraken en meer zelfvertrouwen opbouwen. Een ander voordeel is dat je zelf de intensiteit van de training kan instellen. Dus bent u een beginnend sporter of bent u gevorderd; iedereen kan mee doen.

Kwaliteit van Kick Fit:

Kick Fit is een combinatie van verschillende vechtsporten, zoals kickboksen, karate, capoera en tae bo. Toch is het een compleet andere work-out. Je leert niet hoe je jezelf moet verdedigen! Op de kickbag kun jij je helemaal laten gaan zonder dat er fysiek contact is met een ander persoon. Je zult dus ongedeerd blijven: de kickbag slaat immers niet terug.

Kortom: of je nu jong of oud bent, man of vrouw, beginnend of gevorderde sporter, iedereen kan deelnemen aan Kick Fun! Wilt u ook een strakker lichaam, een verbeterde conditie en coördinatie en meer functionele kracht van onder- en bovenlichaam? Doe dan beslist mee en ervaar het zelf.

Bekijk hier de lesrooster & tarieven