GYM INN draait door: En biedt u GRATIS FITNESS aan!

Om gezond te blijven is in vorm blijven belangrijk. Gym Inn denkt hierin met u mee en bied u dan ook GRATIS onbeperkt Fitness aan om dit te kunnen realiseren. Dit komt zeker van pas nu we net 2020 ingaan en weer tijd vrij maken om aan je gezond/fitheid te werken.

Bij Sportcentrum Gym Inn heb je meer dan 1850m2 aan sport plezier dus ongeacht je doelstelling of voorkeur, het is bij ons mogelijk!

Waarom klanten ons "Het meest veelzijdige van Flevoland" vinden is omdat wij niet alleen het traditioneel met fitness, kracht, groepslessen en douche en sauna aanbieden, maar ook een complete functional (fitness) zone, een CrossFun zone, Fysio Therapie, educatiezone en zelfs een eigen outdoor bootcampterrein! Daarnaast is er een partner afdeling ingericht voor externe partners, waaronder schoonheidsspecialisten, gewichtsconsulenten, kappers, personal trainers, een administratiekantoor, etc.

Om de drempel voor iedereen te verlagen, en om sporten verder te promoten kan iedereen bij Gym Inn GRATIS komen FITNESSEN! …..JA GRATIS en onbeperkt... Als tegen prestatie vragen wij wel dat je 3 x per week minimaal een half uur gezellig in de sportschool komt sporten. Want alleen dan kun je ook echt resultaten boeken...

Actie voorwaarden:

  • Alleen geldig bij de inschrijvingen van 01 januari tm 29 februari.
  • Je moet minimaal 3 x per week een half uur komen sporten, bij de eerste week dat je dat niet 3 x kan komen, wordt de actie omgezet in een voordelig ALL INN jaarabonnement.
  • De inschrijfkosten zijn € 15,- en een toegangspas € 5,-.
  • De aanbieding is alleen van toepassing voor nieuwe leden.

Laten wij je met deze elf redenen nu eens verder over de streep trekken. Want sporten is heerlijk maar is ook goed voor je gezondheid, je eigenwaarde, je huid en zelfs je seksleven.

1. SPORTEN IS GOED VOOR JE GEZONDHEID

2. SPORTEN HELPT TEGEN STRESS EN ZORGT VOOR EEN BETER HUMEUR

3. SPORTEN VERLICHT DE SYMPTOMEN VAN DE MENOPAUZE EN VAN PMS

4. SPORTEN GEEFT EXTRA ENERGIE

5. SPORTEN IS EEN BOOST VOOR JE HERSENEN

6. SPORTEN VOOR EEN ZELFVERZEKERDE HOUDING

7. SPORTEN HELPT OM JE GEWICHT ONDER CONTROLE TE HOUDEN

8. SPORT VOOR EEN BETERE NACHTRUST

9. SPORTEN VOOR EEN BETERE HUID

10. SPORTEN VERBETERT JE SEKSLEVEN

11. SPORTEN VOOR MEER SOCIALE CONTACTEN