GYM INN draait door: En biedt u GRATIS FITNESS aan!

Om gezond te blijven is in vorm blijven belangrijk. Gym Inn denkt hierin met u mee en bied u dan ook GRATIS onbeperkt Fitness aan om dit te kunnen realiseren. Dit komt zeker van pas nu we de feestdagen achter de rug hebben en we weer massaal de sportschool inschieten.

Dat sporten goed voor de gezondheid is, is al bekend. Daarover bestaat gelukkig duidelijkheid. Maar... lichamelijk inspanning is ook bevorderend voor je carrière, het komt de productiviteit en creativiteit op de werkvloer ten goede. Sport is meer dan alleen bewegen voor je gezondheid, lichamelijk en geestelijke inspanning! Sport kan zowel met een lichamelijke, een verstandelijke, een visuele, een auditieve of een chronische beperking beoefend worden. Met grote regelmaat wordt er gevraagd: Is sport wat voor mij? Kan ik dat wel? Zijn er dan mogelijkheden voor mij? Het antwoord is meestal JA! Sporten is in veel opzichten goed voor de mens en voor vrijwel iedereen mogelijk. Wij geven u hierover graag advies.

Om de drempel voor iedereen te verlagen, en om sporten verder te promoten kan iedereen bij Gym Inn GRATIS komen FITNESSEN!... JA GRATIS en onbeperkt... Als tegen prestatie vragen wij wel dat je 3 x per week minimaal een half uur gezellig in de sportschool komt sporten. Want alleen dan kun je ook echt resultaten boeken...

Actie voorwaarden:

  • Alleen geldig bij de inschrijvingen van september.
  • je moet minimaal 3 x per week een half uur komen sporten, bij de eerste week dat je dat niet 3 x kan komen, wordt de actie omgezet in een voordelig jaarabonnement.
  • de inschrijfkosten zijn € 15,- en borg voor een toegangspas € 5,-.
  • de aanbieding is alleen van toepassing voor nieuwe leden.

Laten wij je met deze elf redenen nu eens verder over de streep trekken. Want sporten is heerlijk maar is ook goed voor je gezondheid, je eigenwaarde, je huid en zelfs je seksleven.

1. SPORTEN IS GOED VOOR JE GEZONDHEID

2. SPORTEN HELPT TEGEN STRESS EN ZORGT VOOR EEN BETER HUMEUR

3. SPORTEN VERLICHT DE SYMPTOMEN VAN DE MENOPAUZE EN VAN PMS

4. SPORTEN GEEFT EXTRA ENERGIE

5. SPORTEN IS EEN BOOST VOOR JE HERSENEN

6. SPORTEN VOOR EEN ZELFVERZEKERDE HOUDING

7. SPORTEN HELPT OM JE GEWICHT ONDER CONTROLE TE HOUDEN

8. SPORT VOOR EEN BETERE NACHTRUST

9. SPORTEN VOOR EEN BETERE HUID

10. SPORTEN VERBETERT JE SEKSLEVEN

11. SPORTEN VOOR MEER SOCIALE CONTACTEN