COMPENSATIE 16 MAART T/M 28 APRIL 2020

Zoals je waarschijnlijk al gehoord hebt heeft het kabinet afgelopen dinsdag bepaalt dat de beperkende maatregelen omtrent het Corona-virus, in ieder geval tot 28 april van kracht blijven. Dit houdt dus in dat wij onze deuren helaas nog langer gesloten moeten houden.

WE BALEN ENORM.

Nét na alle verbouwingen en vernieuwing van onze apparatuur stonden we juist helemaal klaar om iedereen sportief bij te staan. De zomer komt immers dichterbij en we wilden je als geen ander meehelpen aan een ‘beachproof body’.

En ineens… staat de wereld stil.

Dit, terwijl de dagen ‘gewoon’ doortellen. Zoals we al hadden aangekondigd zijn we druk bezig geweest met het bedenken van een compensatie voor de periode dat er helaas niet gesport kon worden.

We hebben hiervoor ook navraag gedaan bij een klein panel aan leden om tot een passende oplossing te komen. Hieruit kunnen we vaststellen dat onze leden graag weer gebruik willen maken van onze faciliteit en diensten zodra de maatregelen tegen de verspreiding zijn opgeheven.

Daarnaast werd tevens aangegeven dat de kinderen, (groot)ouders en andere familie/vrienden die nu thuis zitten ook aan beweging toe zijn.

We willen je graag het volgende aanbieden:

Over de periode dat wij onze deuren verplicht moesten sluiten (16 maart t/m 28 april - 6,5 weken), hebben wij ervoor gekozen om jullie te compenseren in tijd. Dit betekent dus TIJD - VOOR - TIJD. Omdat we echter zo een hechte community vormen met z’n allen, willen we er nog wat extra’s bij doen:

 • 2 VOLLEDIGE MAANDEN:
  Wij compenseren je graag met een coupon dat onbeperkt toegang geeft tot Gym Inn voor de duur van 2 volledige maanden (i.p.v. 6,5 week)
 • EIGEN KEUZE:
  Je kunt zelf kiezen wat je met deze coupon doet en is dus niet naamsgebonden. Dit betekent dat je de coupon:
  A) Zelf gebruikt, de 2 maanden worden dan aan het eind van je lopende abonnement toegevoegd;
  B) Je geeft de coupon weg. Hiermee kan je iemand anders 2 maanden lang onbeperkt gebruik laten maken van onze faciliteit en diensten.
 • VERRUIMING OPENINGSTIJDEN
  Wij willen er extra voor jullie zijn en gaan tot aan de zomervakantie onze openingstijden verruimen. Hoe dit eruit komt te zien, zullen we t.z.t. communiceren.
Let op: Belangrijke voorwaarde is natuurlijk wel dat er betaald is voor de periode waarover je deze compensatie ontvangt.

Nogmaals… deze uitzonderlijke situatie vraagt veel van iedereen en dat weten we. Zorg goed voor elkaar! Wij wensen je wederom heel veel kracht, sterkte en gezondheid toe. TOGETHER we can do this.

COMING UP: Blijf ons volgen op social media. Zo hebben wij al een aantal live lessen uitgezonden en zijn we bezig aan het uitwerken van tutorials/lessen die vanaf volgende week uitgezonden zullen worden.

Een sportieve groet,

Anil Ghiraw & Team Gym Inn