Wat is Club Power:

Club Power is een groepsles waarbij met behulp van een stang en gewichten (barbells) alle spiergroepen aangepakt worden. Iedereen kan op zijn eigen niveau trainen, door meer of minder gewicht te nemen op advies van de docent. Er worden veel herhalingen gemaakt met relatief weinig gewicht.

Uw voordeel met Club Power:
Na enkele weken training merkt u al een complete spierversteviging. U valt af zonder dat dit ten koste gaat van vermindering van de spiermassa oftewel u behoudt en verbetert uw figuur. De combinatie van een hoog energieverbruik en het verstevigen van de spieren, maakt het de ideale training om snel "in shape" te komen.

Kwaliteit van Club Power:

Club Power wordt uitsluitend gegeven door gecertificeerde clubs en instructeurs, die hiervoor een speciale opleiding gevolgd hebben. Iedere drie maanden volgen deze instructeurs workshops om hun ClubPower kennis en vaardigheden up-to-date te houden en hun certificaat geldig te houden. Alleen dit is uw garantie voor een verantwoorde en onvergetelijke les.

Voor wie is Club Power:
Club Power is voor iedereen geschikt. Het gewicht van de barbell (stang) kan immers van 1,8 tot meer dan 30 kg variëren. Vooral omdat dit programma niet draait om allerlei pasjes is de les bijzonder geschikt voor vrouwen én mannen.

Bekijk hier de lesrooster & tarieven