Wat is BodyShape:

BodyShape is een zeer complete en gevarieerde groepsles bestaande uit aerobics en spierversterkende oefeningen met accent op buik, benen en billen. Er wordt op plezierige wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit, conditie en vetverbranding. Het gebruik van diverse materialen geeft een extra dimensie aan de training. BodyShape laat zien dat sportiviteit, plezier en gezondheid hand in hand gaan.

Dit is een gecombineerde les waarbij het hele lichaam wordt getraind met behulp van aerobics, gewichtjes en/of step. Uw algehele conditie zal verbeteren en uw spieren zullen sterker worden. Het 'sterker/voller worden' van de spieren heeft als voordeel dat u meer calorieën verbrandt, ook na de les. Tevens helpen uw spieren uw gewrichten te ontlasten, waardoor u minder kans hebt op blessures en uw algehele lichaamshouding beter wordt. Wanneer u consequent de BodyShape lessen volgt, zult u al snel resultaten zien en merken, zowel geestelijk als lichamelijk.

Kwaliteit van het les:
De les wordt opgezet, gemaakt en beoordeeld door een professional. U weet dus zeker dat de lessen goed in elkaar zitten waardoor u als deelnemer de les op een verantwoorde manier kan volgen, uw spieren kan versterken en veel calorieën kan verbranden.

Voor wie is Bodyshape:
Wanneer u van een intensieve afwisseling houdt en met veel gezelligheid wilt werken aan uw conditie en spieren dan is dit DE LES! Om mee te kunnen doen is het van belang om een gezonde dosis aan gezelligheid mee te nemen. Vooral de variatie en afwisseling binnen het programma van deze les maakt de les bijzonder geschikt voor vrouwen én mannen.

Wilt u zelf ervaren hoe het is om gezellig in een groepsles motiverend en uitdagend aan uw gezondheid te werken, kom dan langs voor een vrijblijvende proefles.

Bekijk hier de lesrooster & tarieven