Wat is AFRODANCE?

In de Afro Dance lessen leer je verschillende moves op hedendaagse swingende Afrobeats en moderne popmuziek. Het is een mix van krachtige bewegingen en soepele, vloeiende bewegingen. In de workout dans je op traditionele Afrikaanse muziek gemixt met moderne beats!

In deze swingende, vrolijke les gaat het vooral om goede energie. De Afrikaanse bewegingen laten je ervaren hoe het is om alles los te laten en je helemaal vrij te voelen!

Kwaliteit van de les:
Tijdens deze dynamische Afro dance werk je op een swingende en leuke manier aan je conditie. De uiteenlopende dansstijlritmes, opzwepend, energiek en vooral vrolijkheid zijn dé kernwoorden voor deze (vrij nieuwe) dansstijl in Nederland! Let op: het is onmogelijk om stil te blijven zitten bij deze muziek ;-)

Voordelen van Afro Dance:

  • Dansen stimuleert je creatieve ontwikkeling. Tijdens dansles gebruik je je fantasie en kun je een stukje van jezelf laten zien.
  • Het is geen teamsport, maar toch is samenwerken erg belangrijk. Een choreografie maak je immers met de hele groep! Anders dan bij teamsporten kennen we bij dansles geen winnen of verliezen: ieder kind mag op zijn of haar manier dansen.
  • Geeft een enorme boost in het zelfvertrouwen
  • En je leert natuurlijk veel coole moves!

Voor wie?:
Afro Dance is een hele leuke en afwisselende les voor de jongere kids tussen de 6 en 12 jaar die heel erg van dansen houden. Er wordt afwisselende muziek gebruikt en vooral heel veel gedanst!

Wanneer?
Elke dinsdag van 16.30 tot 17.30