Abs Contest 2015

Wat
De Gym Inn Abs Contest is een wedstrijd dat jaarlijks terugkeert. Iedereen die lid is van Gym Inn kan zich hiervoor inschrijven. De winnaars worden op 21 juli bekend gemaakt op basis van het aantal likes en beoordeling van de jury. Er valt een cadeaubon voor supplementen t.w.v. €100,- te winnen en daarbij een plek op de Gym Inn Wall of Fame.

Wie
Iedereen die sport bij Gym Inn kan zich aanmelden voor de AbsContest. Er zal een categorie voor mannen en vrouwen zijn.

Wanneer
Deelnemers kunnen zich vanaf 10 mei inschrijven en de winnaars worden bekend gemaakt op 21 juli. De deelnemers kunnen zich gratis aanmelden en hebben dan 6 weken de tijd om er op hun best uit te zien.

Hoe
De deelnemers kunnen zich aanmelden bij de balie middels een inschrijfformulier, daarnaast moeten zij de Gym Inn Facebook pagina liken en delen. Er zullen een aantal vaste momenten zijn waarop de deelnemers foto's kunnen laten maken in de gym. Zo is de belichting dan overal hetzelfde en worden de deelnemers tegelijk op Facebook geplaatst.

Social media exposure
Het is voor de deelnemers natuurlijk noodzakelijk om zoveel mogelijk likes te krijgen op hun foto's. Dit kunnen zij realiseren door hun eigen foto zoveel mogelijk te delen en aan hun Facebookvrienden te delen.

Foto's
Gym Inn zal zelf 3 momenten creëren waarbij er een fotograaf aanwezig is, om zo de foto's te maken met de juiste en zelfde belichting. Deze foto's zal Gym Inn dan van alle deelnemers tegelijk online zetten, waarna de stemronde kan beginnen.

Jury
AroenSoochit (professioneel bodybuilder) zal de kandidaten beoordelen op diverse criteria. De beoordeling weegt mee voor 40%, de overige 60% zijn op basis van het aantal likes op Facebook.

Overig
De winnaars van afgelopen keren zullen een filmpje krijgen, waarin te zien is hoe zij de vorige keer hebben gewonnen en hoe zij er nu voor staan. Aangezien zij al een keer gewonnen hebben, is het voor hun mogelijk om de titel te verdedigen. Er zal tenminste één filmpje per week worden gepost, de eerste op zaterdag 31 mei.

Supplementen
Er zal begin juni een supplementpakket aangeboden worden, dat draait om het vetverbrandingsproces. Ook worden er op de Facebookpagina, diverse tips gegeven middels een artikel hoe je het snelst vet kan verbranden. Deelnemers kunnen met een 20% korting de geadviseerde supplementen aanschaffen.

Gym Inn | Making People Beautiful