LelystadDrontenNIEUWE TIJDEN • GYM INN 24/7 !

Per maandag 2 augustus gaat Gym Inn over naar een 24/7 situatie. Dit is een soft lancering, maar technisch zijn we er al helemaal klaar voor! Na 22:00 is er geen personeel meer aanwezig en zullen alle lichten branden. Drinken/ koffie kan via de automaat zelf geregeld worden. Om binnen te komen wordt je huidige GYM INN pasje vervangen door een QR-code.

QR-Code
Een QR-code geeft je toegang bij de nieuwe deur in de hal, houd je QR-code simpelweg voor de lezer en je kunt naar binnen. Loop je gelijk achter iemand aan, dan is het wel de bedoeling om ook je QR-code even voor de lezer te houden.

Hoe je die QR-code nou precies installeert en kunt gebruiken? Zie hieronder de video-uitleg

Android: https://www.youtube.com/watch?v=MkAlUfTuTwE
iOS (iPhone): https://www.youtube.com/watch?v=Kmy9miXknNk

Wanneer het je (nog) niet helemaal lukt, dan kun je natuurlijk aan de balie terecht voor hulp. Mocht je trouwens geen smartphone hebben, dan hebben we vanzelfsprekend een alternatief - ook dit kun je bespreken aan de balie. De balie is doordeweeks geopend van 08:00 t/m 22:00 en in het weekend van 09:00-17:00.

Voor en na deze tijden is er een beveiligingscentrale die toezicht houdt via de camera’s. Ook hangen er overal in de gym nieuwe noodknoppen, waarmee je direct in contact komt met de beveiligingscentrale. Zij kunnen je dan verder helpen en eventueel direct iemand naar locatie sturen. Let wel op, er zijn consequenties als het gaat om het misbruik maken van deze noodknoppen!

NIEUW SYSTEEM & INCASSO
Om alles mogelijk te maken stappen we per 1 augustus over naar een nieuw ledensysteem; CTRL+. Dit ledensysteem biedt nog nog veel meer voordelen dan het systeem waarmee we nu werken, maar daar komen we later op terug ;).

De incasso van de 15 juli hebben we overgeslagen, om deze gelijk mee te nemen met de incasso op de eerste van de maand. Het zou dus in enkele gevallen kunnen voorkomen dat er een dubbele incasso plaatsvindt. Dit heeft dan te maken met een periode uit het verleden en een stukje vooruit. Mocht je vragen hierover hebben neem dan contact met ons op!

SPORTDRINK N-JOY ONBEPERKT
Wat een succes zeg! En bovendien is de natuur ook nog eens erg blij met onze actie. Zo voorkomen we allemaal het gebruik van petflesjes. Mocht je onbeperkt gebruik willen blijven maken van N-Joy, dan kun je reageren op deze mail met het verzoek om N-Joy willen aanhouden, dan graag reageren op deze mail zodat we dit kunnen koppelen aan je huidige abonnement voor slechts €4,50 per maand (is maandelijks opzegbaar!). Natuurlijk kun je het ook doorgeven aan de balie.ZOMER IN DE BOL
Onze groepslessen gaan door in de zomer! Hiervoor wordt wel een aangepast rooster gemaakt die we volgende week gaan communiceren met jullie. Wederom veel nieuws maar zoals jullie dat van ons gewend zijn; Gym Inn is always on the move. Heb je vragen of opmerkingen dan kan je daarvoor bij onze collega’s terecht.

Een sportieve groet,

Team Gym Inn