NOG MAAR 1 NACHTJE SLAPEN EN DAN ZIJN WE ER WEER!
WAT HEBBEN WE ER VEEL ZIN IN.

GYM INN DENKT MET U MEE! Gym Inn denkt nu verder. We hebben dan ook weer een hoop nieuwigheden en oplossingen bedacht die we eindelijk bekend kunnen maken.

VERRUIMING VAN OPENINGSTIJDEN

Om enerzijds de toestroom van (nieuwe) leden te kunnen spreiden en anderzijds de drukte beter te kunnen controleren, verruimen wij onze openingstijden t/m 31 dec 2020:

NIEUWE TIJDEN:
Maandag - Vrijdag 06.00 – 01.00
Zaterdag - Zondag 09.00 – 17.00

MAXIMAAL AANTAL PERSONEN

Volgens het RIVM protocol mag er één persoon per 10 m2 binnen zijn. Gezien wij over voldoende vierkante meters beschikken, kiezen wij voor extra veiligheid en kan er één persoon per 15 m2 binnen sporten.

EXTRA GROEPSLESSEN

Voor de populaire groepslessen zullen wij tot 1 september zoveel mogelijk extra mogelijkheden creëren om de lessen te kunnen volgen. Tevens bieden we extra lessen voor o.a. Small Group / Circuit training, Zumba en cardio HIIT zaktraining. Het nieuwe rooster gaat in volgende week in en zal z.s.m. gedeeld worden.

EXTRA MORNING WORKOUT

Early birds get the worm; doe mee met de nieuwe HIIT trainingen van 40 min in de ochtend van 06:10 – 06:50. Na afloop ontvang je een gezonde ontbijtshake TO GO! Je bent vóór 07:00 thuis, hebt er al een complete workout op zitten én heb je al gezond ontbeten! Dit is een try out tot 1 september 2020. Meer nieuws volgt z.s.m.

WAT HEBBEN WE JULLIE GEMIST! WE KUNNEN HET EINDELIJK ZEGGEN; TOT MORGEN!

Een sportieve groet,

Team Gym InnLET OP BIJ JE BEZOEK AAN ONS:

Er is veel veranderd binnen het sportcentrum. Denk hierbij aan vaste looproutes, voldoende plekken voor schoonmaakartikelen en zelfs complete panelen rondom sommige apparaten. We hebben natuurlijk ook stiekem meegekeken hoe creatief en effectief er in andere landen wordt omgegaan met de verplichte protocollen en bepaalde situaties om de veiligheid van sporten zoveel mogelijk te kunnen waarborgen.

Dit betekent o.a.

  • Veilige omgeving voor alle medewerkers en sporters;
  • Vaste looproutes;
  • Het bieden van een gezonde activiteit;
  • Naleven van de 1,5 meter maatregel;
  • Geen rechtstreeks fysiek contact tussen sporters en medewerkers.